Edukort tim

Zdravo, mi smo Edukort tim!

Entuzijastični mladi koji žele da unaprede okolinu i društvo u kome živimo. Višegodišnje iskustvo u organizaciji 30+ projekata sa više od 3000 zadovoljnih korisnika i želja za promenama navela nas je da udružimo snage i pretočimo svoje znanje i iskustvo u doprinos širenju svesti u oblastima kao što su:

Rešeni smo da budemo pokretači promena i da zajedno budemo ambasadori zdravih i zelenih ideja. Jedan od načina da to postignemo je bliska saradnja sa ekološkim partnerima i rad na podizanju svesti o važnosti rekreativnog bavljenja sportom što je važan deo pozitivnih promena. Na taj način, udruženim snagama stvaramo zdraviju naciju i smanjujemo zagađenje vazduha, zemlje i vode.

MISIJA I VIZIJA

Stvaramo odgovornu zajednicu u kojoj promovišemo zdrave i zelene vrednosti u skladu sa UN Ciljevima održivog razvoja kroz rekreativno bavljenje sportom i u harmoniji sa prirodom.
Zdravlje i blagostanje

ZDRAVLJE I BLAGOSTANJE

3. CILJ ODRŽIVOG RAZVOJA

Život na zemlji

ŽIVOT NA ZEMLJI

15. CILJ ODRŽIVOG RAZVOJA

Želimo da inspirišemo i omogućimo što većem broju ljudi da učestvovanjem na našim događajima utiču na sopstveno zdravlje, ali i na očuvanje životne sredine. Verujemo da svi zajedno, promovisanjem vrednosti održivosti, jednakosti, zajedništva, predvodimo još snažnije pozitivne promene u društvu.

#AKTIVIRAJSEZAOKOLINU

Pozivamo te da podržiš našu ideju i uzmeš ušešće u našim projektima, a kako bi uvek bio u toku sa svim vestima, novostima i dešavanjima, osim na našem sajtu, prati nas i na našim društvenim mrežama.  

Ukoliko imaš neka pitanja ili nedoumice, ili možda želiš da sa nama podeliš neku svoju ideju, možeš nam pisati na mail adresu info@edukort.rs ili putem kontakt forme dostupne klikom na dugme ispod.